Harry Stylesilla erikoinen keräilyharrastus – turvamiehet etsivät ostettavaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -tähti Harry Styles julkaisi hiljattain ensimmäisen itse tekemänsä kappaleen nimeltään Don’t Let Me Go. Silti nuori mies keikkailee edelleen bändinsä kanssa. Taannoin hän paljasti keräilevänsä erikoisia puhallinsoittimia kiertueella ollessaan.

Amerikkalaiset One Direction -fanit saivat nauttia yhtyeen Take Me Home -maailmankiertueesta. Daily Starin mukaan Harry Styles on keksinyt itselleen Amerikan valloituksen ohella uuden harrastuksen. Laulaja on nimittäin ryhtynyt keräilemään torvia ja muita puhallinsoittimia, joilla hän aikoo sisustaa kotinsa.

19-vuotias poppari panee yleensä turvamiehensä etsimään jokaisesta keikkakaupungista sopivia soittimia hänen ostettavakseen, ja eniten Harrya kiinnostavat vintage-henkiset instrumentit. Teini-idoli opettelee myös parhaillaan saksofonin soittamista, sillä hän rakastaa kyseisen puhallinsoittimen äänimaailmaa.

One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa, eli yli 20.000 kappaletta.