Hevonen häädettiin McDonald’sin autokaistalta – ratsastaja vei sisälle!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet ravintolat eivät päästä eläimiä sisään tiloihinsa, ja usein siihen vaikuttavat hygieeniset syyt. Nyt eräs nainen ratsasti hevosensa kanssa Britannian Whitefieldissä sijaitsevan McDonald’s-ravintolan autokaistalle hieman koomisin seurauksin.

Pikaruokalan henkilökunta kielsi naista ja tämän tytärtä astumasta eläimen kanssa autokaistalle. Heidän käskettiin sitoa eläin kiinni ravintolan ulkopuolelle. Asiakas ei kuitenkaan siihen suostunut, sillä hän marssi hevosen kanssa sisään hampurilaisravintolaan.

Eläin käytti lopulta McDonald’s-ravintolan lattiaa vessanaan, mikä kauhistutti paikalla olleita. Poliisi soitettiin paikalle ja virkavallan edustajille esitettiin huoli eläimen käytöksestä, mikäli hevonen esimerkiksi pelästyisi vahingossa autoa. Nainen sai pienen sakon häiriön aiheuttamisesta, uutisoi Daily Mirror -lehti.