Miley Cyrus viettelee vähäpukeisena – nyt räppärin musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ollut kesän aikana otsikoissa myös hoikistuneen vartalonsa lisäksi uuden We Can’t Stop -kappaleensa poikkeuksellisen rohkean musiikkivideon merkeissä. Nyt hän esittelee vartaloaan Big Seanin tuoreella musiikkivideolla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miley Cyrus jatkaa paljastelemista tuoreella Big Seanin Fire-kappaleen musiikkivideolla. Neitokainen tepastelee korkeissa korkokengissä ja pienissä farkkushortseissa napa paljaana. Myöhemmin hänet nähdään bikineissä hieromassa omaa vartaloaan. Vähissä vaatteissa poseeraaminen on neitokaiselle tuttua jo teinivuosilta.

Miley Cyrus kertoi hiljattain, että hänen kohua herättänyt, rohkea musiikkivideonsa We Can’t Stop -kappaleelle on paljon kesympi kuin muu netistä löytyvä materiaali. Laulajan mukaan nykylapset tietävät jo kaiken auringon alla aikuisviihteestä.