Nämä kokemukset tulisi hankkia ennen 30-vuotispäivää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

30 ikävuoden saavuttaminen on monelle merkittävä juhlapäivä. Nuoruusvuosien taakse jättäminen voi kuitenkin aiheuttaa ahdistusta. Nyt BuzzFeed-sivusto on tullut 30 vuotta täyttävien apuun listaamalla asioita, jotka kannattaa kokea ennen merkkipäiväänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla kerrotaan esimerkiksi, että jokaisen kannattaa spontaanisti leikata hiuksensa lyhyiksi ennen kolmattakymmentä syntymäpäiväänsä. Myös omien vanhempien kanssa kaveeraamista suositellaan. Nuorena kannattaa kokeilla juhlimista oikein olan takaa 24 tuntia kestävällä Las Vegas -putkella.

Sivuston kokoama listaus suosittelee suuren kalan nappaamista, jotta sillä voi kehuskella koko loppuelämänsä. Kaikkien kannattaa myös opetella valmistamaan ainakin yksi hienompi ruokalaji. Ennen 30 vuoden täyttämistä tulisi muuttaa uuteen kaupunkiin, virtsata jokaiseen mereen, antaa upea hääpuhe, mennä veneilemään ja huutaa urheilutapahtumassa.