Push up -rintaliivimainoksessa odottamaton lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet naispuoliset julkkistähdet ovat viime vuosina ottaneet erilaiset push up -rintaliivit tehokäyttöön, jotta he ovat saaneet annettua povestaan todellista muodokkaamman kuvan julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Tämänkaltaisten tuotteiden markkinointi on yleensä varsin perinteistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt japanilainen Wacoal-niminen alusvaateyhtiö on mainostanut Mood Boost-Up Bra -rintaliivejään hieman totutusta poikkeavalla tavalla, joka ei välttämättä ole kaikkien katsojien mieleen. Kaunottaresta kuoriutuu nimittäin meikkien ja vaatteiden alta miespuolinen henkilö. Hieman samanlainen idea nähtiin aiemmin hollantilaisen yrityksen rintaliivimainoksessa, joten japanilaiset eivät ole keksineet ideaa ihan itse.