Suosikkikoomikko seksistä Katy Perryn kanssa: ”Ajattelin ketä tahansa muuta”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koomikko Russell Brand yritti aikoinaan pokailla Aston Kutcherin kainalossa nykyisin viihtyvää Mila Kunisia. Hän ei voinut ymmärtää, että jäi kakkoseksi Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinille. Nyt mies on avautunut mielenkiintoisista elämänkatsomuksistaan.

Brand oli naimisissa poptähti Katy Perryn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2011. 38-vuotias suosikkikoomikko on nyt kertonut lontoolaisella Soho Teatrella pidetyn keikkansa yhteydessä erikoisen yksityiskohdan erostaan. Miehen mukaan hän harkitsi munkiksi ryhtymistä avioeronsa johdosta.

Brittimies kertoo, että häntä houkutteli munkkiudessa se, että he elävät selibaatissa. Brandin mukaan avioliitossa eläminen ei eroa munkin elämästä kovinkaan paljon, Female First -sivusto kertoo. Silloin saa vain harrastaa seksiä ainoastaan yhden ihmisen kanssa.

– Kun olet naimisissa, on vain se yksi henkilö. Se on yksi enemmän kuin munkeilla. Se ei ole niin erilaista. Harrastin seksiä ajatellen ”Ajattele ketä tahansa, ketä tahansa muuta”, Russel Brand selitti avioliittonsa seksielämää.

Russel Brand ehti olla naimisissa Katy Perryn kanssa 14 kuukautta. Tähti on deittaillut myös useiden muiden kaunotarten kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty hotellimoguli Andre Balazsin tyttäreen, Alessandra Balazsiin, ja mies esitteli hänet myös äidilleen.