Video pelastaa synkimmänkin maanantain – saa sinutkin hymyilemään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihminen hymyilee yleensä tyytyväisenä ja onnellisena. Sanotaan, että hymyilemisellä on myös terveysvaikutuksia, sillä sen on tutkittu alentavan merkittävästi stressiä. Yleensä ihminen on myös kauneimmillaan hymy huulilla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hymyä on kuitenkin vaikea teeskennellä ainakaan siten, ettei se näyttäisi väkisin väännetyltä. Etenkin loman jälkeinen maanantai saattaa olla monelle sellainen päivä, ettei hymyä saa kasvoille kuin väkipakolla. SoulPancake-niminen YouTube-kanava on kuitenkin kunnostautunut ihanalla hymyvideolla, joka varmasti pelastaa päivän.

Videolla nähdään kadulle rakennettu iso kamera, joka käskee ohikulkijoita hymyilemään sille. Ihmisten kameralla kuvatut hymyt ovat piristäviä ja hyväntuulisia. Videolla on onnellinen tunnelma. Ehkä se elämä ei olekaan niin ankeaa.