50 Cent jopa vuosiksi vankilaan – kiistää vakavat syytteet jyrkästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka poliisi nosti viisi eri syytettä räppäri 50 Centiä vastaan. Muusikon epäiltiin riehuneen ex-naisensa asunnolla, tuhonneen tämän omaisuutta ja potkaisseen tätä vatsan alueelle. Ensimmäinen oikeudenkäynti istuttiin eilen.

50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Hän nousi kuitenkin viime kuussa otsikoihin entisen seurustelukumppaninsa talolla tapahtuneen välikohtauksen johdosta. Poliisi nosti 50 Centiä vastaan viisi syytettä, joista yksi koski perheväkivaltaa ja neljä vandalismia. Mies kiisti syytteet eilisessä poikeudenkäynnissä.

Muusikkoa saattaa kuitenkin odottaa viiden vuoden vankilatuomio ja 46.000 dollarin sakkouhka, mikäli hänet todetaan syylliseksi. Lisäksi hänelle on määrätty lähestymiskielto. Seuraava oikeudenkäynti istutaan 4. syyskuuta, RadarOnline uutisoi.

TMZ:n mukaan tapauksen nainen ei ole rap-artistin 15-vuotiaan Marquise Jackson -pojan äiti Shaniqua Tompkins. Naisella ja rap-artistilla kerrotaan kuitenkin olevan yhteinen lapsi. Muusikolla on siis toinenkin lapsi, jonka nimeä ei ole paljastettu julkisuuteen.