Täydellinen nainen alastonkuvassa – vangitun valaan puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan tosielämän rikkaiden kotiäitien luksuselämää kuvaavia sarjoja. Real Housewives of Miami -sarjan tunnetuimpia tähtiä on brasilialainen kaunotar Adriana De Mouraa, joka on noussut myös Yhdysvalloissa julkkistähdeksi.

Nyt Adriana De Moura on kuvattu poseeraamassa alastomana eläinten oikeuksia puolustavan PETA-järjestön kuvauksissa. Lukemattomat julkkistähdet ovat riisuneet kaiken PETA-kampanjoiden kuviin, ja Adriana nähdään pian kampanjajulisteessa alastomana kylpyammeessa. Kuvan tekstissä kysytään ”Voisitko elää kylpyammeessa 40 vuotta?”. Kampanjassa kritisoidaan Lolita-nimisen valaan pitämistä vankeudessa vuodesta 1970 saakka Miamin merieläinpuistossa.

Adriana Moura tekee parhaillaan tuloaan myös viihdelehtien palstoille. Realitytähti on televisiouransa myötä kokeillut siipiään myös poplaulajana. Mouran kerrotaan olevan naimisissa Frederiq Marq -nimisen miehen kanssa, mutta vielä realitysarjassa hän kertoi heidän vasta seurustelevan.