Elton Johnille huomattava tunnustus: ”Merkittävä vaikutus kulttuuriin”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

66-vuotias Elton John on vuosien varrella noussut yhdeksi maailman suosituimmista laulajatähdistä. Menestysmuusikko on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä, ja hänet tunnetaan muun muassa Candle in the Wind ja Your Song -kappaleista.

Nyt miehen uraa tullaan muistamaan erityisellä palkinnolla. Kyseessä on Brit Icon Award -niminen palkinto, joka tullaan antamaan tänä vuonna ensimmäisen kerran. Daily Mail kertoo, että palkinto annetaan artistille, jonka sanoituksilla, levytyksillä ja esiintymisillä on ollut ”merkittävä vaikutus Ison-Britannian kulttuuriin”.

Elton John nousi äskettäin otsikoihin puhjenneen umpisuolen johdosta. Suosikkilaulaja joutui perumaan esiintymisiä huonontuneen terveydentilansa takia. Muusikon uskotaan kuitenkin olevan täysissä voimissaan syyskuuhun mennessä, jolloin hänelle annetaan Brit Icon Award -palkinto. Elton John tulee myös esiintymään kyseisessä palkintoseremoniassa.