Skandaali! Justin Bieberin baarireissu päättyi veriseen tappeluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber on toilailuistaan huolimatta maailman suosituin 19-vuotias, joka nauttii vahvaa faniensa luottamusta. Justin Bieber antaa liian usein äärimmäisen huonoa esimerkkiä käytöksellään ja hänet on muun muassa nähty monta kertaa imeskelemässä drinkkejä yökerhoissa Yhdysvalloissa, vaikka siellä on ikärajana 21 vuotta.

Ravintoloiden henkilökunnat joutuvat vähän väliä ongelmiin Justin Bieberin illanviettotapojen ansiosta. Poppari on nimittäin ajettu baareista useasti ulos lähinnä siksi, että hänen seurueessaan on ollut sikailevia alaikäisiä.

SouthPointe-ravintola, Kuva: Splash
SouthPointe-ravintola, Kuva: Splash

Viime viikonlopun baarikierros New Yorkin Southamptonissa sijaitsevassa SouthPointe-ravintolassa ei muuttanut kanadalaisen teini-idolin kiiltokuvaa ainakaan kiiltävämmäksi. Hänen iltansa päättyi nimittäin veriseen tappeluun erään ravintolan VIP-alueella. Kaiken takana oli nainen.

Eräs juhlija oli suuttunut siitä, kun naispuolinen henkilö oli mennyt iskemään laulajaa. Bieber menetti hermonsa juhlijan käytöksen johdosta. Laulaja huusi ja repi paitansa kappaleiksi, mutta juuri kun hän oli lyömässä tappelun toista osapuolta, saivat hänen vartijansa talutettua Bieberin parkkipaikalle viilentymään.

Tappelu kuitenkin jatkui myös laulajan poistuttua ja pian koko teini-idolin seurue lensi ravintolasta ulos. Tappeluun osallistui jopa Bieberin vartijoita. New York Daily Newsin mukaan tapahtumapaikalla oli myös jonkin verran verta, joten aivan pienestä käsirysystä ei ollut kyse.

Justin Bieberin elostelu on saanut yökerhoja kiipeliin ennenkin, ja hänen ei edes alaikäisenä pitäisi päästä ravintoloihin sisään. Tämä esimerkki kertoo myös hyvin sen, miksi hänen tulisi vielä viettää aikaansa baarien sijaan esimerkiksi hotellihuoneessa televisiota katsellen. Alkoholi on kielletty alle 21-vuotiailta Yhdysvalloissa.