Kondomimainos ei houkuttele isyyteen – lapset aiheuttavat tuhoa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kondomivalmistaja Durex nousi äskettäin otsikoihin lanseerattuaan Daft Punk -menestysyhtyeen kappaleen mukaan nimetyt Get Lucky -kondomit. Nyt yhtiö on herättänyt huomiota uudella Protect Yourself -mainoksellaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainos pohjautuu shokkiarvon voimaan. Siinä nähdään, kuinka elämäänsä tympääntyneet miehet ovat pienten ja huutavien lastensa ympäröimiä. Lasten hankkimisen harkitsemiseen kehottava mainos on herättänyt huomiota ympäri maailmaa.

Muun muassa Daily Mail -lehti uutisoi mainoksen voimakkaasta sanomasta. Mainoksessa näytetään isiä, joiden lapset sotkevat, huutavat ja juoksentelevat ympäriinsä hallitsemattomasti. Durex kehottaa asiakkaitaan harkitsemaan vielä ja suojelemaan itseään.