Televisioruutuihin tulossa lisää Kardashianeja – eikö vielä riitä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan menestys on tuonut julkkisperheelle useita spin off -mahdollisuuksia. Nyt Kourtney Kardashian ja hänen lastensa isä Scott Disick ovat saaneet houkuttelevan ehdotuksen.

Pariskunta pääsee halutessaan nimittäin tähdittämään omaa realityohjelmaa. Pieni jippo tuotantotiimillä on kuitenkin takataskussaan, sillä parin pitäisi ohjelman kuluessa mennä naimisiin.

– Tuottajat ovat tehneet selväksi, että he odottavat häitä ja vauvaa. He ovat tarjonneet Kourtneylle ison palkkashekin, jos hän tekee ohjelman. Hän ja Scott aikovat suostua, kertoi lähde Star-lehdelle.

Scott on vaatinut yhtä isoa palkkaa ohjelmasta kuin tyttöystävä Kourtney. Tuottajat eivät ole suostuneet, koska he haluavat neitokaisen olevan sarjan todellinen tähti. Disick tulee kuitenkin kuittaamaan ohjelmasta kiitettävän summan rahaa pankkitililleen.

Tuottajien mielestä Kardashianin nimi ratkaisee, ja siksi Kourtney on arvokkaampi sarjan hahmona. Rikkaat Kardashianit on saanut lukuisia spin off -sarjoja. Niitä ovat esimerkiksi Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Kourtney and Kim Take Miami.