Lindsay Lohan jättää Hollywoodin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään vieroituksesta pois päässyt Lindsay Lohan on viettänyt viime päivät raittiusvalmentajansa hoivissa normaaliarkeen tottuakseen. Vasta hiljattain neitokaisen kerrottiin katkaisevan välit huonotapaisiin ystäviinsä, mutta nyt hän ottaa järeämmät keinot käyttöön pysyäkseen selvänä.

Lindsay Lohan on päättänyt muutta Los Angelesista New Yorkiin, Radar Online raportoi. Punakutri on pysynyt lähipiirin mukaan loistokunnossa ja nyt hän tahtoo laittaa elämänsä totaalisesti järjestykseen ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Nainen on parhaillaan New York Cityssa, ja hän etsii itselleen asuntoa ja uusia työmahdollisuuksia. Tällä hetkellä hän majailee äitinsä Dinan luona.

Lindsay Lohan on jo aiemmin kääntänyt katseensa elämäänsä vieroitushoidon jälkeen. Lohan on nimittäin myös solmimassa erittäin rahakasta sopimusta mediamoguli Oprah Winfreyn OWN-televisiokanavan kanssa. Hän lupasi myös Oprahille haastattelunsa yksinoikeudella.