Lucyn yläosa jäi pieneksi – rinnat eivät mahtuneet liiveihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina ja kolmossivun tyttönä. Hän kuuluu siihen tyttökaartiin, joka hakee itselleen fanikuntaa muodokkailla kurveillaan esimerkiksi miestenlehtien kansissa esiintymällä. Nyt brittiläinen Pinder esittelee sulojaan vaaleanpunaisessa alusasussa.

lucypinder06082013

Brittiläinen kolmossivun tyttö Lucy Pinder kertoi taannoin haaveilevansa lesboseksistä Megan Foxin kanssa. Nyt uhkearintainen tummaverikkö esiintyy varsin seksikkäänä Nuts-lehden elokuun numerossa. Kuvassa neitokaisen rintaliivit näyttävät olevan muutamaa kokoa liian pienet, sillä povi pursuaa ulos liivikupeista.

Vuonna 2005 uimarannalta malliuralle löydetty Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä.