Wolverine-mainos nolosti pieleen bussin kyljessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa viime kuussa ensi-iltansa saanutta Wolverine-elokuvaa on mainostettu ympäri maailmaa suurella volyymilla. Kuten asiaan kuuluu, on elokuvan markkinointimateriaalia nähty aikakausilehtien ja verkkosivustojen lisäksi myös rakennusten seinissä ja julkisissa kulkkuneuvoissa.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Nyt Stagecoach Groupin linja-auton kylkeen liimattu Wolverine-elokuvan mainos ei ole mennyt ihan käsikirjoitusten mukaan. Redditissä julkaistu kuva naurattaa nyt ympäri nettiä, sillä näyttää, kun mainoksessa lukisi elokuvan nimen sijaan Worinedlve.

Mainosliimaajan tarrapalat ovat menneet pahasti sekaisin. Wolverine joutuu tuoreessa elokuvassa Japaniin, jossa X-Men Universumin tunnetuin hahmo joutuu ottamaan mittaa terävästä samuraimiekasta. Roolissa nähdään lihaksillaan naisten polvia veteläksi vetävä Hugh Jackman.