Diana antoi palaa bikinibileissä Ibizalla – paparazzi osui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nähdään tasaisin väliajoin kuvia, joissa supertähtien vaateparret pettävät sillä seurauksella, että ne paljastavat vahingossa – tai jopa suunnitellusti – liikaa kaunottarien intiimejä ruumiinosia. Diana Vickers tuli kolme vuotta sitten tunnetuksi nolosta vilautuksestaan.

Eilen Diana kuvattiin lomailemassa Ibizalla, jossa hän osallistui vauhdikkaisiin bikinibileisiin. Yhdessä ystäviensä kanssa juhlineen kaunottaren rinnassa oli teksti ”POIKATYTTÖ”.

Jopa amerikkalaiset viihdelehdet noteerasivat vuonna 2010 kuinka Britannian X Factor -ohjelmasta tuttu Diana Vickers tuli paljastaneeksi nänninsä kesken laulukeikan, kun hänen asunsa yläosa valahti liian alas. Sittemmin poppari on todennäköisesti toipunut nolostumisesta.