Kakadut valtasivat kaupungin Australiassa – uskomaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme aiemminkin uutisoineet jättimäisistä lintuparvista, jotka ovat vallanneet kokonaisia kaupunkeja. Ihmiset ovat yrittäneet etsiä keinoja, jotta pääsisivät näistä tuhojaan tekevistä lintuparvista eroon. Nyt Australian Boulian kylässä on saatu todistaa jättimäisen kakaduparven invaasiota.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Valtava lintuparvi on käytännössä vallannut koko kaupungin vettä etsiessään. Kahdentuhannen linnun parvi on piinannut kaupunkia kahden kuukauden ajan.

Ruusukakadua voidaan pitää australialaisena puluna, ja koska sen kanta on levinnyt räjähdysmäisesti, ovat kyseiset linnut kansakunnalle varsinainen päänvaiva. Parvet syövät pellot paljaiksi, sekoittavat liikennettä ja aiheuttavat oikosulkuja sähkölinjoja nakerrellessaan.