Kardashianien pikkusiskojen lapsuus jäi kesken – aikuistuivat kuuluisuuden myötä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin julkkisperhe nousi koko maailman tietoisuuteen realitysarjallaan. Sittemmin koko pesue on pysynyt tiiviisti otsikoissa ohjelmansa ja erilaisten tempaustensa ansiosta. Perheen nuorimmaiset, Kendall ja Kylie Jenner, ovat nyt avautuneet ja kertoneet oman mielipiteensä kuuluisuudesta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nuoret kaunottaret myöntävät, ettei julkisuus ole aina ollut helppoa, mutta kiittelevät samalla, että heillä on ollut mahdollisuus pyytää kuuluisuuteen tottuneilta isosiskoiltaan apua. Kim, Khloe ja Kourtney ovatkin neuvoneet pikkusiskojaan auliisti julkkispiireissä sukkuloimisessa.

RadarOnlinen mukaan Kendall on myös kertonut täyttävänsä pian 18 vuotta, mutta kuuluisuus lopetti hänen lapsuutensa jo vuosia aiemmin. Hän ei kuitenkaan usko, että on joutunut kasvamaan aikuisten maailmaan liian aikaisin.

Kerroimme aiemmin, kuinka 17-vuotias Kendall Jenner haaveilee huippumallin urasta. Agua Bendita -uimapukumerkin keulakuvaksi äskettäin päässyt neito on nyt paljastanut, että voisi vaihtaa realityjulkisuutensa todelliseen supermallin uraan. Samalla hän myönsi toimittajalle, että TV-julkisuus on vaikeuttanut mallin töiden saamista.