Ei mikään perusmissi: Miss Riverton heitti pommeja asuntoihin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa kruunataan jokaisessa osavaltiossa oma kauneuskuningattarensa. Myös joillakin kaupungeilla on oma paikkakuntaansa edustava missineitokainen. Kuten tapoihin kuuluu, tunnetaan nämä tytöt heidän kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös herttaisesta ja hyväkäytöksisestä luonteestaan.

Joskus kuitenkin valinta on virheellinen ja missien historiasta löytyy päivänvaloa karkuun juoksevia luurankoja. Toisinaan kauneuskilpailujen voittajat mokailevat vasta voittonsa jälkeen, kuten kävi Utahissa Miss Riverton -kilpailun voittaneelle Kendra Gillille, FOX 13 -televisiokanava uutisoi.

Kruunun vastikään voittanut tyttö oli nimittäin pidätetty, koska hän oli heitellyt kolmen muun teinin kanssa kotitekoisia pommeja ihmisten asuntoihin. Nelikko oli yrittänyt tehdä vain pieniä piloja, mutta paikallispoliisi sanoi jekkujen menneen liian pitkälle, sillä muovipulloihin rakennetut pommit aiheuttivat vaaratilanteita. 18-vuotias missi joutuu nyt syytteisiin ja menettänee kruununsa kilpailun ensimmäiselle perintöprinsessalle.