Awwww, näin söpösti koiranpentu laskeutuu portaat – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portaat ovat pienille koirille joskus varsinainen haaste, ja niiden kiipeämistä ja laskeutumista opetellaan ahkerasti. Nyt verkkoon on julkaistu söpö video siitä, kuinka erään perheen labradorinnoutajan pentu suorittaa talon rappusten laskeutumisen omalaatuisella tyylillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videon YouTubeen julkaissut labradorinnoutajan omistaja kertoo, että hänen pentunsa käyttää samankaltaista liukutyyliä päivittäin. Moni on ennättänyt epäilemään, onko moisesta laskutavasta vahintoa pienokaiselle, mutta koira näyttää hyvin reippaalta päästessään ensimmäiseen kerrokseen.

Koiria opetetaan portaisiin yleensä silloin, kun ne ovat tarpeeksi isoja kulkemaan niissä. Kyseinen labradorinnoutaja lienee kuitenkin keksinyt nopeamman tavan edetä rappusissa, joten nähtäväksi jää, koska se päättää kulkea alas normaalisti, vai vetääkö koira vielä vuosienkin päästä samanlaista mahalaskua.