Beyoncen radikaali muodonmuutos kuvissa – kutrit saivat lähteä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankiertueella parhaillaan oleva Beyonce joutui hiljattain tukalaan tilanteeseen Montrealin keikallaan, kun hänen hiuksensa jäivät kiinni lavalla olleeseen tuulettimeen. Nyt nainen on leikannut hiuksensa niin lyhyeksi, ettei häntä ole enää tunnistaa samaksi ihmiseksi.

Beyonce julkaisi Instagramissa kuvan itsestään, jossa hänellä on huomattavan lyhyet hiukset. Uusi ulkonäkö on saanut ristiriitaista palautetta ja verkossa leviää jopa spekulaatioita siitä, että nainen yrittäisi matkia suurta suosiota parhaillaan nauttivaa Miley Cyrusia.

Äskettäin kaunotar onnistui saamaan pitkät ja tuuheat hiuksensa jumiin lavan reunassa olleeseen tuulettimeen. Konkarilaulaja ei kuitenkaan antanut välikohtauksen pilata esiintymistään ja Beyonce jatkoi laulamista vaikka hänen hiuksensa olivatkin nalkissa. Paikalle tulleet turvamiehet onnistuivat lopulta irrottamaan menestyslaulajattaren kiinni jääneet hiukset.