David Hasselhoff on unelmien mies – tyttöystävä haluaa kihloihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rantojen pelastava kuningas ja kaikkien oma Ritariässä David Hasselhoff muistetaan myös laulu-urastaan. Miehellä tiedetään olevan jonkinlainen alkoholiongelma, ja herran kännihuuruinen hampurilaisvideo on piirtynyt monen netinkäyttäjän verkkokalvolle.

Silti David Hasselhoffin tyttöystävä on sanonut, että olisi valmis vastaamaan monien ihailemalle ”Hoffmeisterille” myöntävästi, mikäli mies kosisi häntä. Supertähti on seurustellut pari vuotta walesilaisen Hayley Robertsin kanssa. Pari tapasi toisensa hotellin aulabaarissa.

Hasselhoff on kosinut mielitiettyään jo viisi kertaa aiemmin. Hän on kuitenkin saanut rukkaset joka kerta. Nyt Hayley on valmis kantamaan kihlasormusta pariskunnan sitoutumisen merkiksi, mutta varsinainen avioliitto saa hänen mukaansa vielä odottaa. 61-vuotias David yrittääkin sovittaa kihlauspyyntöä kiireiseen aikatauluunsa, HELLO!-lehti uutisoi.