Eminem heitti salakeikan New Yorkissa – tältä näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva hiphopin supertähti Eminem on viettänyt hieman hiljaiseloa viime vuosina. Oikealta nimeltään oleva Marshall Mathers viimeistelee parhaillaan tuoreinta soololevyään. Levyn otaksutaan ilmestyvän vielä tämän vuoden aikana. Nyt Eminem on heittänyt yllätyskeikan New Yorkissa.

Pitkästä aikaa lavalle noussut Eminem esiintyi hänen nimeään kantavan Casion G-Shock kellomallinsa lanseeraustilaisuudessa New York Cityssä. Mies esitti tilaisuudessa tunnetuimpia kappaleitaan ja hänen esiintymisensä oli pysynyt salassa lavalle astumiseen saakka.

Äskettäin nelikymppinen Eminem kertoi, että hän kävi vaikean lääkeriippuvuutensa takia lähellä kuolemaa. Kaikki alkoi kipulääkkeeksi tarkoitetun Vicodinin käytöstä, sillä se aiheutti miehelle hyvänolon tunnetta. Hittiräppäri on nyt kuivilla ja päässyt irti salakavalasta lääkekoukustaan, mutta taannoiset vieroitusoireet pitivät häntä hereillä yhteensä kolmen viikon ajan. Toipuminen jatkuu edelleen.

Eminemin edelliset Relapse ja Recovery -levyt julkaistiin peräkkäisinä vuosina 2009 ja 2010. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Lisäksi räppäri oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan VEVO-musiikkivideosivustollaan Youtube-palvelussa.