Cheek uudesta singlestään: ”Heitettiin kaikki kama roskiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomen tämän hetken suosituin artisti Cheek julkaisee tänään odotetun ensimmäisen singlensä uudelta Kuka muu muka -albumiltaan. Tänään kappaleeseen julkaistaan myös musiikkivideo. Cheek valotti singlen ja videon syntyhistoriaa Staran haastattelussa.

– Mentiin hyvissä ajoin kuvaamaan siihen video. Mulla on hallussa iso startti tälle projektille. Kaikki artistit aina sanovat, että tämä mun uusin juttu on paras, mutta mä en ole ikinä sanonut sillä tavalla aiemmin. En ole käyttänyt sitä termiä koskaan, mutta nyt mulla on sellainen olo, Cheek kertoi Staralle.

– Tuohon tekstiin pystyin purkamaan asioita niin rehellisesti, ja se on samalla tosi nälkäistä iskulinjaa. Me sävellettiin kertosäe erilailla kuin koskaan aikaisemmin. Me oltiin äänitetty toi biisi jo kaksi kertaa, kun tajuttiin, ettei se toimi.

– Heitettiin kaikki kama roskiin ja mentiin pianon ääreen studiolla. Rupesin kehittelemään melodiaideaa ja en ole koskaan tehnyt biisiä tuolla tavalla. Tunsin lopulta, että nyt tämä perhanan kertsi toimii.

– Se kuvaa mun sielunmaisemaa viimeisen vuoden ajalta tosi monelta kantilta. Mulle korostuu vuodesta toiseen enemmän aitouden merkitys. Vain elämää -sarjakin vaikutti siihen. Toi biisi kertoo, että ”Tää ei tuu poistuun täältä koskaan, timantit on ikuisia. Ja mä lupaan pysyä aina aitona, ja aina rokkaan, koska timantit on ikuisia”.