Helen Hunt kaatui bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Helen Hunt tuli 1990-luvulla tunnetuksi Hulluna sinuun -televisiosarjasta. Tämän jälkeen hän on onnistunut luomaan mittavan uran valkokankaalla. Parhaillaan hän työstää uutta Ride-elokuvaansa, jota hän sekä ohjaa että tähdittää.

Eilen näyttelijätär oli kuvausryhmän kanssa Los Angelesin Venice Beachilla kuvaamassa surffikohtausta. Bikiniasuinen Helen Hunt kaatui aivan rannan tuntumassa surffilaudalla takapuolelleen ja ilmeistä päätellen kaatuminen ei ollut aivan kivutonta. Kuvausryhmän jäseniä oli nopeasti paikalla auttamassa hänet ylös.

Helen Hunt tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa Twister, Elämä on ihanaa, Tohtori T ja naiset, Anna hyvän kiertää ja Mitä nainen haluaa. Hunt on ollut naimisissa näyttelijä Hank Azarian kanssa vuosina 1999 – 2000. Hänellä on yksi lapsi nykyisen miesystävänsä Matthew Carnahanin kanssa.