Isac Elliot aiheuttaa hysteriaa – näin teinitytöt riehaantuivat Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoren suomalaislaulaja Isac Elliotin debyyttisingle New Way Home julkaistiin 14. helmikuuta ja se singahti nopeasti sekä iTunesin että virallisen singlelistan ykköseksi. 24. toukokuuta julkaistu debyyttialbumi Wake Up World myi ennakkoon kultaa ja nousi heti listaykköseksi.

Suomen lisäksi Isac Elliot -huuma on vallannut Norjan, jossa single New Way Home on myynyt jo platinaa. Juhannuksena Isac esiintyi Norjassa VG-lista –tapahtumassa lähes 100.000 ihmisille ja 27. heinäkuuta Isac palasi Norjaan esiintymään NRJ In The Park –tapahtumaan.

Myös Ruotsissa tyttöjä on ollut yön yli odottamassa Isacin keikan alkamista Skansenilla. Loppukesästä Isac esiintyy myös ensimmäistä kertaa pohjoismaiden ulkopuolella Britanniassa Birminghamin Fusion Festival –tapahtumassa. Lisäksi Isac esiintyy Ruotsissa Friends på Skansen –hyväntekeväisyystapahtumassa 24. elokuuta.