Pyhä jysäys! Tältä näyttää Charlie Sheenin tyttöystävä 2/3 Jayme Langford

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viina- ja huumehöyryisistä vuosistaan tunnettu näyttelijä Charlie Sheen on kunnostautunut elämässään myös naistenmiehenä. Nykyisin hänen kainalossaan viihtyy peräti kolme kaunotarta, joiden henkilöllisyydet paljastettiin hiljattain. Kaikki kolme ovat aikuisviihdetähtiä.

Nyt julkisuuteen ovat nousseet punapäisen Jayme Langfordin kuumat kuvat. Harvalle jää kuvia katsellessa epäselväksi, miksi Sheen viihtyy naisen kainalossa. Jayme Langford on opiskellut bioetiikkaa losangelesilaisessa yliopistossa. Lisäksi nainen on esiintynyt toisen ”Charlien enkelin”, vaaleahiuksisen Jana Jordanin kanssa kahdessa erotiikkaelokuvassa.

Naisten nimiksi kerrottiin alunperin vain JL, JJ ja CS. Jayme Langfordin ja Jana Jordanin lisäksi kolmikkoon kuuluu tummahiuksinen Celeste Star. 47-vuotias Charlie Sheen on myös isoisä, ja hän on verrannut lapsenlapsen syntymistä maapallon halkeamiseen.