Presidentti Obama kritisoi Kanyen ja Kimin ihailua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän kesän kuumin puheenaihe lienee Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttären syntymä, joka saavutti tuoreen brittikuninkaan syntymiseen verrattavan mediasirkuksen. Kim ja Kanye tuntuvatkin pitävän itseään Hollywoodin kuninkaallisina, sillä pariskunnan paljastettiin vastikään hankkineen kullatut wc-istuimet.

Nyt jopa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on arvostellut Kimin ja Kanyen överiksi yltyvän prameaa julkisuuskuvaa. Presidentti kertoi Amazon.com-nettikirjakaupan kindle single -muodossa julkaistussa haastattelussa, etteivät ”amerikkalaista unelmaa” edusta enää tavoite hyvästä kodista, työpaikasta ja korkeasta koulutuksesta. Sen sijaan ihmiset haaveilevat yhä enemmän Kardashianien ja Westin kaltaisten superrikkaiden julkkisten elämäntyyleistä.

– Nuoret tarkkailevat joka päivä mitä Kim Kardashian puki päälleen tai minne Kanye West meni lomalle. He luulevat, että sellaiset asiat ovat menestyksen merkki, presidentti Obama avautui.

Kanye West ja Kim Kardashian lukeutuvatkin tämän päivän näkyvimpiin populaarikulttuurin ikoneihin. Pariskunnan omaisuuden yhteisen nettoarvon uskotaan olevan noin 130 miljoonaa dollaria, eli lähes 100 miljoonaa euroa.

Arvioiden mukaan asunnon sisustaminen ja kunnostaminen tulee maksamaan vähintäänkin yhtä paljon kuin itse rakennus. Kim, Kanye ja North asuvat parhaillaan Kardashianien äidin Kris Jennerin luona. Pariskunnan kuitenkin kerrotaan remontoivan kuumeisesti heidän 8,3 miljoonan euron arvoista Bel Airin luksuskotiaan, jotta he pääsisivät pian muuttamaan omaan rauhaan.