Usher kiittää poikansa pelastaneita: ”Todellisia sankareita”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Usher voitti taannoin lastensa yksinhuoltajuuden. Mies kävi entisen vaimonsa Tameka Fosterin kanssa kiivaan huoltajuuskiistan. Pariskunta kohtasi valitettavan tapaturman tällä viikolla, kun heidän viisivuotias poikansa oli hukkua uima-altaaseen.

Onnettomuus sattui atlantalaisen talon pihalla olleella uima-altaalla. Laulajan Usher Raymond V -poika oli nähnyt altaan viemäriin juuttuneen lelun, ja hän oli sukeltanut irrottamaan sitä. Poika oli jäänyt kädestään kiinni viemäriin, eikä hänen peräänsä sukeltanut tätinsä saanut häntä irrotettua.

Tämän jälkeen talossa työskennelleet kaksi työmiestä sukelsivat altaaseen, irrottivat pikkupojan ja suorittivat tälle ensiapua. Nyt Usher on julkisesti kommentoinut tapahtunutta. Muusikko on julkaissut tiedotteen, jossa hän ilmaisee rajatonta kiitollisuuttaan poikansa hengen pelastaneita lääkäreitä, hoitajia ja kahta työmiestä kohtaan, Female First kertoo.

– Haluaisin erityisesti kiittää niitä kahta miestä jotka pelastivat poikani hengen, Eugene Stachurksia ja Ben Crewsiä. He ovat todellisia sankareita ja olen syvästi kiitollinen heille, Usher kertoo tiedotteessaan.

Usher Raymond V -pojan kerrotaan voivan jo paremmin ja hänen uskotaan toipuvan tapauksesta ilman pysyviä vammoja. Pojan äiti Tameka Foster on nähnyt onnettomuudessa hyvän tilaisuuden käynnistää uudelleen pariskunnan huoltajuuskiista. Naisen mukaan lapset eivät ole turvassa Usherin luona, ja hän haluaa viedä muusikolta pariskunnan kahden lapsen yksinhuoltajuuden.