Rintaliivit eivät ole koskaan olleet näin näyttäviä – hohtoa rintoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset ovat käyttäneet rintaliivejä ja niiden esiasteita tiettävästi jo ainakin 2.500 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Nyt eräs kalifornialainen yritys haluaa tarjota aivan uudenlaista hohtoa rintaliivimarkkinoille.

Kuva: Light Up Bra
Kuva: Light Up Bra

Electric Styles -yritys on erikoistunut erilaisiin LED-valoilla koristeltuihin vaatekappaleisiin, kuten huppareihin, lippiksiin ja solmioihin. He tarjoavat asiakkaille myös hohtavia rintaliivejä niille, jotka haluavat todella tuoda uutta loistoa esimerkiksi festivaaleille tai omaan makuuhuoneeseen.

Halvimmat LED-rintaliivimallit maksavat 54,97 dollaria, eli noin 41 euroa. Hohtavien liivimallien perusmallit toimivat kahdella AA-paristoilla, mutta tarjolla on myös musiikin tahtiin välkkyviä malleja. Nämä erikoismallit vaativat toimiakseen neljä AAA-paristoa.

Electric Styles toi ensimmäiset LED-rintaliivit markkinoille vuonna 2010. Sittemmin yhtyeen valikoimia on laajennettu. Liivejä on nykyään saatavilla 14 eri koon verran, A-kupista D-kuppiin. Kirjaimellisesti loistavien rintaliivien patterien kerrotaan kestävän noin 24 tuntia.