Kaverukset kohtasivat torilla – järjestivät pysäyttävän tanssiesityksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi elektronisen tanssimusiikin suosituimmista tyylilajeista on dubstep, joka kuulostaa monien korvaan lähinnä vialliselta CD-soittimelta. Moni on harjoitellut uutta tanssityyliä salaa kotona, mutta kuinka avaruusaluksen konehuoneelta kuulostavaa musiikkia sitten tanssitaan? Kaksi miestä näyttää mallia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla esiintyvät miehet astelevat keskelle katua tennareissaan ja hatuissaan. Lopulta he aloittavat uskomattoman time control -tanssinsa, joka tietysti sopii musiikkiin kuin valettu. Yksi videon vaikuttavimmista kohdista lienee puolen välin jälkeen se, kun herrat suorittavat liikkeensä kuin hidastettuina.

Dubstepin kerrotaan syntyneen Etelä-Lontoossa 1990-luvun loppupuolella, mutta musiikkityyli nousi kansan suosikiksi lähinnä The Wire -musiikkilehden ja verkkolehti Pitchforkin tyyliä koskevien artikkeleiden kautta 2000-luvun puolivälissä. Nykyisin dubstep on yksi suosituin musiikkigenre.