Lindsay Lohan halutaan passittaa hoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuusi kertaa vieroitushoidossa aikaansa viettänyt näyttelijätär Lindsay Lohan on omien sanojensa mukaan vihdoinkin muuttunut nainen. Hänen kerrotaan pääseen irti päihdekoukusta ja olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa.

Häntä hoitanut klinikka on myös antanut siunauksensa tähden vieroitushoidon päättymiselle, mutta suosittelee jatkohoitoa. Cliffside Malibu -niminen klinikka oli Lohanin lopullinen hoitopaikka, ja nyt kun punakutri on päässyt hoitolasta pois, on klinikka suositellut säännöllistä jatkohoitoa.

He toivovat, että Lindsay Lohan kävisi heidän hoidettavanaan seuraavan 18 kuukauden ajan kolme kertaa viikossa. Asia tulee ilmi oikeustalolle toimitetusta raportista.

Yksi hoitosessio kestäisi heidän mukaansa 50 minuuttia. Tällöin terapian kerrotaan purevan parhaiten myös loppuelämän ajaksi. Näyttelijättären tiedetään asuvan tällä hetkellä raittiusvalmentajansa hoivissa Los Angelesissa. Lohan tarvitsee siirtymäaikaa ennen normaaliin päivärytmiin palaamista.