Nerokas huijaus: Näin pikkulapsi saadaan syömään ruokansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsia on joskus vaikea saada syömään. Etenkin syöttöaikana saattaa ruokalappu kaulassa ja syöttötuolissa istuva ipana kieltäytyä murkinasta pistämällä suunsa tiukasti kiinni. Nyt eräät vanhemmat ovat keksineet keinon, kuinka ujuttaa ruokalusikka lapsen suuhun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubeen ladattu video näyttää esimerkkiä, kuinka taapero saadaan avaamaan kiltisti suu ruokaa täynnä olevan lusikan edessä. Danilo V -nimimerkki yrittää ensin pitkäjänteisesti saada tytärtään syömään, kunnes keksii keinon – hän vilauttaa vekaralle suklaapatukkaa.

Tyttö avaakin kernaasti suun suklaapatukan edessä, mutta herkun sijaan isä panee suuhun lusikallisen ruokaa. Kyllä, lasta höynäytetään videolla, mutta hyvällä tarkoituksella. Toivottavasti vanhemmat saavat tyttönsä syömään tulevaisuudessa myös ilman suklaapatukoita.