Kova kovaa vastaan! Rita Ora sparrasi raskaansarjan mestarin kanssa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Albaniasta Iso-Britanniaan perheensä kanssa lapsena muuttanut laulajatar Rita Ora lukeutuu Jay Z:n Roc Nation -levy-yhtiön artisteihin. Nainen paljasti hiljattain, että liikemiehenäkin uraa luonur räppäri on tiukka työnantaja, joka ei esimerkiksi hyväksy lainkaan myöhästelyä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

22-vuotias laulajatar on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa kuntoilun merkeissä. Nyt Rita Ora on värvännyt avukseen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestarin, David Hayen. Kaksikko nähdäänkin tuoreella videolla, jossa pyykkilautavatsansa paljastanut Ritasparraa nyrkkeilijän kanssa itsevarmoin elkein.

Rita Ora kertoi taannoin, että häntä ärsyttää kuulla olevansa ”Britannian Rihanna”. Popparin mielestä hänellä ei ole yhtäläisyyksiä barbadoslaiseen tähteen, koska tällä on esimerkiksi parempi peppu kuin hänellä itsellään. Rita Ora on kotoisin Kosovosta ja hänen debyyttialbuminsa ilmestyi 1,5 vuotta sitten.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram