Taru sormusten herrasta -tähdet esittävät Y.M.C.A. -jättihitin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain videonikkarista, joka oli tehnyt Vanilla Icen hittikappale Ice Ice Babyn uusiksi 280 eri elokuvakohtauksen voimin. Nyt samankaltaista ideaa käytetään Y.M.C.A.-kappaleen uudelleen versioimiseksi – tosin lopputuloksesta vastaavat Taru sormusten herrasta -elokuvan hahmot.

Viime kuun puolella julkaistu video on hauskaa katseltavaa, sillä Y.M.C.A. on iloinen rallatus, joka näemmä taipuu sutjakkaasti myös Keski-Maan asukkaiden äänijänteillä. Videon taustalla soi koko ajan alkuperäinen kappale, jotta kokonaisuus pysyy hallittuna.

Videon tekemisestä on vastannut UnusualSuspect2013-YouTubekanavaa ylläpitävä taho, ja videon tekemiseen on varmastikin käytetty monen monta tuntia. Y.M.C.A. on alkujaan Village Peoplen hittikappale, joka on julkaistu vuonna 1978.