Teinivaimon muodot valtoimenaan – näitä on vaikea peittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimo Courtney Stodden nai taannoin itseään huimasti vanhemman Doug Hutchisonin, ja pariskunta ehti jo käydä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Kerroimme äskettäin, että parhaillaan julkkispari osallistuu kahdeksan viikon Passion and Pleasure -seksikurssille.

18-vuotias Courtney ja 53-vuotias Doug paljastivat viime viikolla, että he harrastavat seksiä enää kerran viikossa. Eilen pariskunta kuvattiin Hollywoodin maineikkaassa Chateau Marmont -hotellissa, jonka baarista he olivat poistumassa. Courtneyn uudet rinnat olivat niin massiiviset, että ne eivät olleet pysyä mekon sisällä.

Courtney Stodden otti äskettäin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Neitokainen on kertonut tuntevansa olonsa itsevarmemmaksi uusien rintojen myötä. Aviomies Doug ei alun perin ollut silikonien kannalla, mutta mies antoi periksi vaimonsa mielihalulle.