Suosikkikoomikko pakeni vieroitushoidosta – lähipiiri huolissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koomikko ja televisiotähti Andy Dick muistetaan esimerkiksi Ben Stillerin tähdittämästä Zoolander-elokuvasta ja lukuisista televisiorooleistaan. Yksityiselämässään koomikolla on ollut vaikeuksia päihteiden käytön vuoksi.

Andy Dickin ystävät ja perheenjäsenet järjestivätkin koomikolle taannoin dramaattisen väliintulon saadakseen tämän vieroitushoitoon päihdeklinikalle. Dick ei kuitenkaan itse uskonut olevansa hoidon tarpeeksi, vaan poistui klinikalta nopeasti sisäänkirjautumisensa jälkeen.

Radar Online -verkkosivuston mukaan Andy Dickin omaiset ja ystävät ovat erittäin huolestuneita 47-vuotiaan tähden hyvinvoinnista. Koomikko on jo vuosikausien ajan kärsinyt vakavista päihdeongelmista, ja lähipiiri on yrittänyt kerta toisensa jälkeen saada hänet kääntymään hoidon puoleen – toistaiseksi turhaan.

46-vuotias Andy Dick on suosittu amerikkalainen televisiotähti ja muusikko. Hän tuli alunperin tunnetuksi Ben Stiller Show -ohjelmasta, mutta on tehnyt pitkän uran myös NewsRadio-ohjelmassa. Andy isännöi MTV-kanavalla myös omaa Andy Dick Show -ohjelmaansa.