Brad Pitt osti Angelina Jolielle oman lentokoneen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olivat äskettäin otsikoissa kaunottaren rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Nyt näyttelijäkomistus on ostanut tulevalle vaimolleen oman yksityiskoneen.

brangelina.jpg

Brad Pitt on mukana uudessa toiseen maailmansotaan sijoittuvassa Fury-elokuvassa, jonka tuotanto on aloitettu hiljattain Lontoossa. Angelina Jolie on parhaillaan Havaijilla kuvaamassa Unbroken-elokuvaansa. Suuren välimatkan johdosta pariskunnan aikataulut ovat hyvin tiukalla, joten Pitt on päättänyt saada helpotusta tilanteeseen ostamalla tulevalle vaimolleen oman yksityiskoneen, Heath-lehti kertoo.

Angelina Joliella on ollut lentolupakirja jo vuodesta 2004, ja hän saa vapaasti valita mieleisensä lentokoneen, jonka Brad on sitten luvannut maksaa. Pariskunnan vanhin poika ajattelee äitiä supersankariksi, koska hän osaa lentää lentokonetta. Pitkillä lennoilla koneen ohjaamisesta vastaavat kuitenkin ammattilentäjät. Pariskunta aikoo mennä naimisiin vielä tämän kesän aikana talollaan Ranskassa.