Ennustus toteutui heti – mies sai postipaketissa todellisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lompakon häviäminen on valitettavan monelle tuttu tilanne. Taskuvarkaiden matkaan lähteneet tai muuten vain hävinneet lompakot löytävät valitettavan harvoin tiensä takaisin alkuperäisille omistajilleen. Nyt Reddit-sivustolla ihmetyttää erään lompakonomistajan tarina.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Shrivel-niminen käyttäjä kertoo Reddit-verkkosivustolla kuvien kera saaneensa lounaan yhteydessä ennustuksen, jonka mukaan hänelle olisi matkalla pieni paketti. Hän oli kadottanut lompakkonsa Holden’s Beachillä Pohjois-Carolinassa vuonna 1989. Uskomatonta kyllä, miehen lompakko on nyt löytynyt 24 vuoden jälkeen. Reddit-käyttäjä kertoo sivustolla hetkestä, jolloin hänen puhelimeensa soitti tuntematon mieshenkilö.

– Ääni toisessa päässä kysyi nimeäni ja sanoi ”Et tunne minua mutta tiedän nimesi, syntymäpäiväsi, pituutesi, painosi ja osoitteesi”, Shrivel kertoi.

Lievästi karmivalla tietomäärällään aloittanut tuntematon mies kertoi löytäneensä lompakon Holden’s Beachiltä. Reddit-käyttäjä oli jo ehtinyt unohtaa hävittämänsä lompakon. Rahapussi on ikänsä huomioon ottaen yllättäen hyvässä kunnossa. Osa lompakossa olleista korteista on tuhoutunut, mutta muun muassa miehen vanha pankkiautomaattikortti on selvinnyt vuosista täysin koskemattomana. Katso kaikki kuvat lompakosta tästä.