Uusi Jackass-elokuva ”Paha isoisä” on valmis – ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin suosittu Jackass-sarja muistetaan hurjista ja kivuliaista tempauksista, joita ei voi suositella kokeiltavaksi kotona. Sarja on poikinut myös kolme elokuvaa joista viimeisin, Jackass 3D sai ensi-iltansa 2010. Jackass-elokuvasarja saa pian jatkoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neljännen elokuvan nimi on Jackass Presents: Bad Grampa. Toisin kuin sarjan edelliset osat, uusi elokuva ei ole vain kokoelma kivuliaita stuntteja, vaan tällä kertaa improvisoituja kohtauksia yhdistää yhtenäinen juoni. Elokuva kertoo Johnny Knoxvillen esittämästä Irving Zisman -vanhuksesta, joka matkustaa ympäri Yhdysvaltoja Billy-nimisen lapsen kanssa.

Screencrush -verkkosivuston mukaan elokuvan yhtenä käsikirjoittajana on toiminut Being John Malkovic -elokuvalla arvostusta kerännyt Oscar-ehdokas Spike Jonze. Vaikka elokuvassa on tällä kertaa yhtenäinen juoni, ovat siinä nähtävät hurjat stuntit edelleen aitoja ja suurilta osin piilokameroilla oikeissa tilanteissa kuvattuja. Jackass Presents: Bad Grampa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 25. lokakuuta, ja sen traileri on nyt nähtävissä Youtube-palvelussa.