Oikeus päätti: Justin Bieber ei paennut onnettomuuspaikalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Justin Bieber on pysytellyt kuluneen vuoden aikana lehtien otsikoissa, usein vähemmän mairittelevissa merkeissä. Vastikään teinitähti joutui jälleen huumekohun keskiöön, sillä hänen kiertueellaan mukana olleesta bussista löydettiin marijuanaa.

Nyt Justin Bieberillä on kuitenkin elämässään yksi huoli vähemmän. TMZ-verkkosivuston mukaan Los Angelesin piirisyyttäjä hylkäsi kanteen, jonka mukaan teinitähti olisi törmännyt autollaan paparazziin ja paennut onnettomuuspaikalta. Syyttäjä totesi, ettei tapauksesta kuvatulta videomateriaalilta voida todistaa Bieberin huomanneen hänen Ferrarinsa ja parkkeeratun auton väliin jäänyttä kuvaajaa.

Onnettomuus tapahtui kesäkuussa Justin Bieberin poistuessa ystävänsä Lil Twistin kanssa Los Angelesissa sijaitsevalta Laugh Factory -komediaklubilta. Laulaja yritti viittoa ympärillä olleita valokuvaajia pois edestään, mutta yhden heistä kerrotaan jääneen Justinin Ferrarin ja parkkeeratun auton väliin. Teinitähti ei kuitenkaan pysäyttänyt autoaan, vaan ajoi pois paikalta. Loukkaantunut paparazzi joutui sairaalaan.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Esimerkiksi viime viikonloppuna Bieber kuvattiin kanadalaisen Hazelton-hotellin parvekkeella sylkemässä alhaalla olleiden faniensa päälle, The Sun -lehti kertoo. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.