Mick Jagger täytti 70 vuotta – vierivä kivi ei sammaloidu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Muusikkomies on vuosien varrella elänyt todellista rokkarin elämää huumeiden ja alkoholin parissa. Sitä suuremmalla syyllä ei uskoisi, että hän täytti vastikään kunnioitettavat 70 vuotta.

Mick Jagger on tullut tunnetuksi muun muassa omintakeisen energisestä tanssityylistään. Mies paljastikin hiljattain harrastavansa säännöllisesti balettia, mikä pitänee muutenkin kuntoilua harrastavan ikinuoren vireessä.

Brittiläinen Mick Jagger on oikealta nimeltään Sir Michael Philip Jagger, ja hän syntyi 70 vuotta sitten opettajaisän ja konservatiivipuolueen aktiivijäsenenä tunnetun äidin esikoispojaksi. Jagger suoritti akateemisen koulutuksen huippuarvosanoin, mutta elämän suunta muuttui muusikon urahaaveiden myötä. Hänen Rolling Stones -yhtye juhli hiljattain 50-vuotisjuhlavuotta. Mick Jagger aateloitiin kymmenen vuotta sitten.

Mies tunnetaan musiikillisen menestyksensä lisäksi myös lukuisista naisseikkailuistaan. Jagger on ollut naimisissa kahdesti, seitsemän vuotta Bianca De Maciaksen kanssa ja yhdeksän vuotta malli Jerry Hallin kanssa. Muusikolla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.