Uusi hittilaji yhdisti skeittaamisen ja melonnan – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusia liikkumistapoja ja urheilulajeja syntyy vuosittain lukematon määrä lisää, ja vain aniharva niistä saa suurempaa suosiota. Ainakin Yhdysvalloissa on tänä kesänä ollut kovassa nosteessa eräänlainen rullalaudan ja melonnan yhdistävä uutuuslaji.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Yksi vuoden suurimmista nousijoista uutuuslajeissa on ollut surffimelonta, jota lähes jokainen aikaansa seuraava supertähti on jo kuvattu harrastamassa. Nyt sama ajatus on tuotu myös maalle, mutta surffilauta on vaihdettu rullalautaan.

Maalla liikuttaessa renkailla varustettu lauta on tavallista rullalautaa suurempi ja kädessä on melan sijaan kumipäinen ohjauskeppi. Eilen New Yorkin Manhattanilla sijaitsevalla Park Avenuella kuvattiin jälleen lajin innokkaita harrastajia.