Nyt meni överiksi! Teinitähden juhla-asu aivan liian rohkea?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva Abigail Breslin tuli tunnetuksi lapsitähtenä Little Miss Sunshine -elokuvasta. Hän on yksi nuorimmista näyttelijöistä, jotka ovat saaneet Oscar-ehdokkuuden roolityöstään.

Eilen Abigail onnistui yllättämään juhlakansan, kuvaajat ja toimittajat asullaan, joka oli odottamattoman paljastava. Teen Choice Awards 2013 -gaalaan osallistunut Breslin ei ole tähän mennessä lukeutunut vartaloaan alati paljasteleviin nuoriin teinitähtiin, mutta nyt tilanne muuttui kertaheitolla. Hänen asunsa oli nimittäin poikkeuksellisen paljastava ja jopa mauton.

Abigail Breslinin kerrottiin taannoin saaneen viikon työstä 230.000 euron palkkion. Zambezia-animaatioroolistaan hän puolestaan kuittasi 50.000 euron palkan. Tuntipalkka oli kohdallaan, sillä koko projekti oli hänen osaltaan ohi vain viidessä tunnissa. Ääninäyttelijän tuntipalkaksi tuli siis mukavan 10.000 euroa.