Blockfest jättimenestys – liput lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulunut kesä on ollut monille festivaaleille haastava, mutta Tampereen Ratinanniemessä 23. – 24. elokuuta järjestettävän Blockfestin kannalta tilanne näyttää hyvältä. Kaupunkifestivaali on ollut jokaisena vuonna loppuunmyyty. Sama toistuu jälleen tänä kesänä.

Maailman legendaarisimmaksi hiphop-ryhmäksi tituleerattu Wu-Tang Clan, ajankohtaisimpien supertähtien joukkoon noussut Mac Miller sekä lähes viisikymmentä kotimaisen rytmimusiikin kärkinimeä ovat houkutelleet festivaalikansan liikkeelle.

Tapahtuman useista lippumuodoista on jäljellä enää rajoitettu erä perjantain lippuja sekä tänä vuonna lanseerattua exclusive-lippua, joka tarjoaa ostajalleen parhaaseen mahdollisen festivaalikesän päätöksen. Exclusive-paketissa kävijöitä hemmotellaan esimerkiksi Top Chef Akseli Herlevin suunnittelemalla menulla. Lipun hintaan sisältyy myös muut mukavuudet niin Ratinanniemen festivaalialueella kuin Blockfestin historian laajimmilla jatkobileilläkin.

Perjantain lippuja riittää nopeimmille Lippupalvelusta sekä Tiketistä. Exclusive-paketteja myy ainoastaan Lippupalvelu. Kaikki muut lippumuodot on loppuunmyyty, mutta mahdollisten peruutusten toivossa kannattaa soittaa aamuisin edellä mainittuihin lipunmyyntipisteisiin.