Ke$ha julkisti peniskorujen sarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Ke$ha, eli Kesha Sebert, pääsi jokunen aika sitten otsikoihin juodessaan omaa virtsaansa. Tähteä on pidetty muutenkin omistuisena, ja nyt hän on julkistanut hieman keskimääräistä rivomman korun.

Hän julkisti nimittäin Ke$ha Rose by Charles Albert -korusarjan, joka on saanut selvästi innoituksensa miehen sukupuolielimestä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Biseksuaaliksi tunnustautuva Kesha Sebert on luonut itselleen pahan tytön imagoa muun muassa puhumalla avoimesti seksielämästään, virtsaamalla kadulle ja esiintymään julkisuudessa kaatokännissä. Laulaja kertoi äskettäin olevansa ihastunut One Direction -yhtyeen Harry Stylesiin. Ke$han tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow.