F1-tähti ja Pussycat Doll palasivat yhteen – jo kolmannen kerran!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikatauluongelmien takia kesän alussa eri teille lähteneet formulakuski Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger ovat eronneet jo kaksi kertaa aiemminkin. Rakkaus on saanut heidät aina takaisin yhteen – ja sama on toistunut jälleen.

Parin eroa pidettiin lopullisena, vaikka he kertoivatkin ikävöivän toisiaan suunnattomasti. Lewis ja Nicole saivat kuitenkin pitkästä aikaa yhteistä vapaa-aikaa ja he päättivät viettää sen kahdestaan. Lewis lensi Los Angelesiin Nicolen luokse ja he juttelivat parisuhdeasiansa tarkalleen läpi. Nyt he ovat jälleen virallisesti yhdessä, People-lehti tietää kertoa.

Hamiltonin myös kerrotaan soittaneen Nicolelle päivittäin ja anovan naista takaisin ennen yhteenpaluuta. Pariskunnan kalenterit ovat täynnä ainakin jouluun saakka, mutta he yrittävät hoitaa parisuhdettaan parhaalla mahdollisella tavalla kiireistä huolimatta. Ensimmäisen kerran he erosivat vuonna 2010, ja toisen kerran vuotta myöhemmin.