Glee-kaunottaren toppi ei liikoja peitellyt: ”Unohdit paitasi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevä Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Yksi tähdistä on Santana Lopezia näyttelevä kuvankaunis brunette Naya Rivera, joka alkaa olla tunnettu nimi myös viihdelehtien sivuilta.

Naya Rivera esiintyi taannoin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa. Tumman kaunottaren niukka pukeutumistyyli herätti huomiota erityisesti miespuolisten katsojien keskuudessa. Tähden päällä nähtiin varsin paljastava toppi ja musta nahkahame.

– Näytät upealta. Unohdit paitasi, ohjelman juontaja Jimmy Kimmel vitsaili.

– Tämä on myöhäisillan televisio-ohjelma, Naya vastasi tyynesti.

Naya Rivera on asunut syntymästään saakka Los Angelesissa. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa jo vauvana esiintymällä Kmart-kauppaketjun mainoksissa. Neljän vuoden ikäisenä Naya kiinnitettiin jo ensimmäiseen rooliinsa Eddie Murphyn tuottamaan sketsisarjaan The Royal Family. Ennen kuuluisuuttaan Naya työskenteli muun muuassa puhelinmyyjänä ja lastenvahtina.