Liam Gallagherin petetty vaimo kommentoi viimein kohua

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi vastikään otsikoihin, kun New York Times -lehden toimittaja Liza Ghorbani väitti rokkarin olevan hänen seitsemänkuukautisen tyttärensä isä. Pian sen jälkeen rokkarilegenda nähtii Ibizalla kaunissa brunetteseurassa, eikä mies usko enää palaavansa avioliitto-onneen.

Isyyskohu on kantautunut myös Oasis-tähden vaimon Nicole Appletonin korviin, sillä hänet on nähty Floridassa lapsineen ilman sormusta. Nyt kohun aikana hiljaiseloa elänyt Nicole on rikkonut hiljaisuutensa. Neitokainen kirjoitti Twitteriin ystävien tärkeydestä.

– Parhaat ystävät ovat niitä ihmisiä elämässäsi, jotka saavat sinut nauramaan kovempaa, hymyilemään kirkkaammin ja elämään paremmin, Nicole Appleton kirjoittaa Twitterissä.

Gallagherin vaimo myös uudelleentwiittasi twiitin, jossa kerrottiin, ettei epämiellyttävien tilanteiden saa antaa muuttaa sitä iloista ihmistä, joka itse on. Nainen onkin mitä ilmeisemmin hyväksynyt avioliittonsa vaikean tilan ja suunnannut katseensa eteenpäin. Liiton tulevaisuudesta ei olla vielä saatu mitään varmoja tietoja.

Liamin kerrotaan kuitenkin pitävän avioliittoaan jo tuhoon tuomittuna, eikä mies näe syytä sen eteen taistelemiseksi. Mirror-lehti paljastaa, että Nicolen elämä on romahtanut suhdekohun myötä, eikä hän tiedä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Kaksikkoa ei olla nähty yhdessä sitten salarakkaan ja lapsen paljastuttua.